Nashville Predators proti Philadelphia Leaflets Priložnost, informacije In vi boste Trend stav

Home » Nashville Predators proti Philadelphia Leaflets Priložnost, informacije In vi boste Trend stav

Najnovejši Predatorji so bili uvrščeni na seznam, ker je velika priljubljena denarna linija samo 1 večina drugih izšla doslej v tem tekočem letu, in morda boste dobili. Vse večje število igralcev dejansko uživa v mikro igrah na srečo v najnovejši ligi NHL, poleg tega pa je nekaj mogoče najti za bazo klicev med igrami. Počakajte, da se akcija začne, in nato stavite na nekaj določenega, kar se bo zgodilo. Filipa Forsberga lahko najdete od 2.18, ko gre za strelca kadarkoli.

  • Poznam igre, tako da lahko najdete zelo dobre stave in največjo možnost za stave na današnje igre.
  • Od predlogov angleške največje skupine do tehnik Serie A, namesto da bi pozabili na sveže vznemirjenje takratnih nasvetov za Euro 2024, smo mi v ozadju.
  • Popolne funkcije presenečajo Nižje kot v štirih od zadnjih pol ducata spletnih iger Tampa Bay iz Central Departmenta.
  • Športna stavnica FanDuel ima trenutno največjo denarno priložnost za Predators iz -134.
  • Zaščitni cilj je, da imajo popolnoma novi Canucks sprejem 38 potreb (korak 3.8 za vsako in vsako spletno igro) več kot posamezniki deset tekem.

Popolnoma novi Predators so bet365 promocije se v preteklih tekmah srečali z Nj Devils in so lahko obdržali zmago v treh korakih v odličnem obračunu. Juuse Saros je bil učenec v golu, nato pa je obranil 23 od vaših petindvajsetih strelov, s katerimi se je soočil. Novi Predatorji poskušajo izpolniti zahteve koraka 3.21 povprečja, če ste pripravljeni, korak 3.01 deluje za vsako video igro. Novo kaznivo dejanje je ocenjeno na 14. mesto, medtem ko je pitching dejansko ocenjen na 14. mestu.

Organizacija v primerjavi s predatorji Predvidevanje in največje stave deset: bet365 promocije

V zadnjih 10 spletnih igrah imajo popolnoma novi senatorji preostalih (75,0 % stran od točke, ki jo boste lahko dosegli). Ottawa se je premaknila s 5-8, kadar koli jo je oddsmakers podrobno opredelil, ker so slabši od +124 ali podaljšali na denarni liniji. Seattle je izginil vsakič, ko so stavnice naredile njega ali njega slabše od +101 ali podaljšale do vaše denarne linije. Popolnoma nov Kraken je bil indeksiran, medtem ko je bil slabši 42-krat v letu, njegovega sovražnika pa lahko uničite 16 trenutkov.

Igranje športne stavnice NFL

V omrežju so popolnoma novi Canucks doživeli, da bi verjeli v 21-letnega začetnika Artursa Silovsa, zadnjih nekaj spletnih iger, ki imajo škodo Thatcher Demko. Naše največje stave na ligo NHL izhajajo iz naprednih simulacij in možnosti stav, tako da vam lahko ponudimo najboljšo ponudbo vsak dan v celem letu. Naš najboljši napovedni analitični model daje Senatorjem veliko 51-odstotno nevarnost, da bodo premagali nove Predatorje. Nashville in njegov lastni izzivalec sta ob trenutnem skupnem seštevku 6,5 golov zapustila 32 od 77 zadetkov (41,6 %) še letos. Obrambno so popolnoma novi Devils opustili 30 želja (3.korak 1 za vsako videoigro) v teh desetih izletih. Nashville in njegov izzivalec sta šla skupaj s trenutnim 6,5-objektivom v skupnem seštevku znotraj 21 stran od 52 zadetkov (40,4 %) še letos.

bet365 promocije

Novi Predatorji so bili v letu 2010 dobri v teku, zdaj pa so razkrili sposobnost reševanja težav v 12 mesecih. Dve od petih iger v tej zbirki sta bili nižji od popolne pet.5. Novi Predatorji so bili deseti v statistiki lige NHL glede lastnih želja (korak 3.24), 8. notranjih fotografij (32.2), T13. pri pozdravu potreb (korak 3.02) in morda 23. pri sprejemanju strelov (29.6).Bili so znotraj svojih zadnjih 10 rezultatov NHL, da bi se uvrstili v novo končnico.

Vancouver izloči 79,13 % iz iger moči nasprotnika, kar je najnovejše 18. uvrščeno plačilo za uničenje kazni v skupini. Najnovejši Avalanche bi moral biti sposoben prekašati najnovejše Predatorje v šestdesetih trenutkih in napoved je, da boste zato vedno v ospredju družinskih ljudi za korak 3-Way Moneyline. Naš priljubljen napovedni statistični model zagotavlja Predatorjem dobrih 52 % nevarnosti, da bodo premagali najnovejše Devilse.

Winnipeg ima v letu 2010 odigranih sedem iger, ker se je podrejeni z -108 sicer razširil, to je dos-5, ko gre za ta tekmovanja. Naše projekcije dajejo Forsbergu 8,9-odstotno grožnjo, da bo ocenil prvotni cilj na stadionu Bridgestone, medtem ko ima superzvezdnik Predators dejansko odličnih 39,3-odstotno možnost, da doseže cilj, torej če je objektiven. Poskrbite za opravljanje dolžnosti in preprečite, ko igranje ne bo več ustrezalo vašim zahtevam. Sveži Preds je bil prijatelj za stavnice v sezonah, ki imajo 8,19 kupljenih izdelkov, tretji najboljši v novi NHL za St. Louisom (+13,09 opreme) in tudi Nyc Rangers (+1183 sistemov). Če bo Nashville končal s črno, bo to drugič zapored v 12 mesecih, ko je prinesel dohodek, in tudi tretji v štirih letih.

Povsem novi Betting Predators

Kevin je lahko tako navdušen nad športom, nato pa omogoči kolegom igralcem, da postanejo bolj obveščeni zaradi preprostih, uporabnih informacij o igrah. Znati je težko krmariti po svetu stav, v to se bo vključil Kevin, da bi se resnično naučil, kako najti prvaka. Najnovejše informacije o hendikepu in naključju, ki jih najdete na SportsBettingDime.com, so namenjene izključno zabavi. Poleg tega je edinstvena priložnost, ki jo ustvarim v člankih o razvojni vsebini, namenjena uživanju in niso na voljo za igranje na srečo.

Arizona Cardinals Najboljša možnost

bet365 promocije

Z obrambnega vidika popolnoma novi Blackhawks zagotavlja 45 potreb (cuatro.5 za vsako spletno igro) v teh desetih izletih. V zadnjih 10 tekmah potrebujejo povsem novi Blackhawks 55,0 % vaših točk, ki jih boste dosegli, da imajo rekord. Chicago Features je pridobil dve od svojih osmih iger v primeru, da je najnovejši slabši zaradi +236 ali razširjenega na vašo denarno linijo. Nashville je od leta 2010, ko je bil favorit oddsmakers, dosegel enajst proti 5. Nasvet za novo leto lige NBA s 150 $ v okviru dodatnih stav v primeru zmage na zabavi Skupaj s 3 meseci NBA Group Pass za vse nas.

Vključno s skupnostmi samimi, igralci stav na športne dogodke gledajo na novo NFL Write kot na priložnost, da spremenijo svoje bogastvo. Tako letni občutek ponuja dobro bero stran od stavnih možnosti, ki lahko ustvarijo +EV hazarderja, ki je najbolj donosen, in boste začetnika zelo presegli. Da, informacije o stavah in napovedi so fantastični drobci športnih iger na srečo, ki dajejo več kot 70-odstotne možnosti za dosežke na podlagi stavnic.